Az adód 1%-val
lehetőséget és reményt adsz nekünk! 

A Rózsaház Iskolába járó gyermekek mind-mind különlegesek

Értelmi fogyatékossággal, Down-szindrómával, autizmus spektrumzavarral, viselkedési-, pszichés- és egyéb fejlődési zavarral, beszédfogyatékossággal élnek. Ezért hoztuk létre számukra ezt a különleges iskolát!

Támogatásoddal a hétköznapjaikat segítheted, hogy megkaphassanak minden olyan gondoskodást és fejlesztést, ami az egyedi kiteljesedésükhöz szükséges.

Hogy minden rózsabimbó kibonthassa szirmait.

Waldorf Gyógyító Pedagógiáért és Nevelésért Egyesület

Adószám: 19101123-1-43 

 

Hogyan tehetem meg gyorsan a felajánlást?

    1. Lépj be az eszja oldalra (https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login)
    2. Válaszd az 1+1% felajánlás opciót
    3. Írd be a keresőbe: Waldorf Gyógyító Pedagógiáért és Nevelésért Egyesület
    4. Adószám + pár kattintás és már be is küldted

Jó helyre kerül. Köszönjük!

Rózsaház, Magyarország első gyógypedagógiai Waldorf-iskolája

A Rózsaház egy olyan iskola, amit elhivatott szülők és elhivatott gyógypedagógusok álmodtak meg és hoztak létre több éves munkával. Az első évfolyam két osztálya 2019. szeptemberében indult. A gyemekek mind-mind különlegesek a maguk nemében. Értelmi fogyatékossággal, Down-szindrómával, autizmus spektrumzavarral, viselkedési-, pszichés- és egyéb fejlődési zavarral, beszédfogyatékossággal élnek.

Az itt tanuló gyermekeknek speciális pedagógiai támogatásra is szükségük van, ezért itt egy 7 fős osztályra két-három pedagógus jut. E speciális igények miatt, az intézmény fenntartása jóval többe kerül, mint amennyi normatív állami támogatás érkezik. Nagyon kedves támogatói körnek, az 1% felajánlásoknak és a szülők megfeszített munkájának köszönhetően tudunk évről évre új osztályokat indítani.